Jika-childrens-bathroom

 سعی کنید این نکته را به کودک بفهمانید و با تکرار مداوم و گوشزد کردن وی را وادار کنید به محض احساس ادرار سریعا به دستشویی برود و  از ایجاد آسیب و فشار به مثانه اش پیشگیری کند.

عموما کودکان به هنگام بازی و سرگرمی به فشار وارده شده از سوی ادرار خود توجه نمی‌کنند.

عبدالرسول مهرسای گفت: به طورکلی مثانه حجمی دارد که در افراد بالغ حدود 40 تا 50 سی سی است و این میزان در واقع شروع حس ادرار را  بیان می‌کند و هر فرد می‌تواند تا 300 سی سی ادرار خود را نگه دارد، بعد از این مقدار فرد فشار ایجاد شده را احساس می‌کند و باید تخلیه صورت بگیرد چرا که ممکن است ادرار تشرح شود. بنابراین لازم است این کار در طول شبانه روز به صورت روتین انجام شود و اگر انجام شود فرد را با مشکل مواجه می‌کند.

وی در ادامه اذعان کرد: عدم تخلیه ادرار در کودکان هنگامی که سرگرم بازی هستند مشکل ساز خواهد شد و مثانه‌ی تنبل را ایجاد می‌کند چرا که مثانه تحت فشار قرار  گرفته است.

وی در مورد راهکار برای درمان این بیماری افزود: باید کودکان آموزش‌های کافی را ببینند در ابتدا باید آنها را وادار به تخلیه کرد تا این کار برای آنها به شکل عادت دربیاید.عدم تخلیه سبب می‌شود میکروب‌های  موجود در ادرار به مجاری ادراری آسیب زده و عفونت ادراری بوجود آورد. و یا ممکن است این میکروب وارد کلیه شده و عواقب جبران ناپذیری را به بار آورد.

باشگاه خبرنگاران