اشخاص زیادی هستند که دچار بیماری فشار خون بالا هستند . این افراد اگر به تغیه خود توجه کنند  با غذا و میوه میشود فشار خون را در اندازه نرمال نگه داشت، و اگر این مورد رعایت  نشود  عواقب جبران ناپذیری در انتظار آنهاست. امروز با یکی از متخصصین تغذیه درباره کنترل فشار خون صحبت می کنیم باهم توصیه های ایشان را می خوانیم.

 امروزه برای کنترل فشار خون درمان های بسیاری توصیه شده است علاوه بر درمان دارویی داشتن یک رژیم غذایی مناسب برای کنترل فشار خون اهمیت ویژه ای دارد.

وی ادامه داد:نمک سدیم عامل اصلی در افزایش فشار خون است.
زراتی خاطر نشان کرد: مصرف پتاسیم در کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار مناسب است به خصوص در فصل تابستان مصرف انبه و هویج،‌ لیمو ترش،‌ قارچ و فلفل دلمه ای پتاسیم بالایی دارد.
وی تصریح کرد:همچنین توصیه می شود از موارد حاوی منیزیم که گشاد کننده ی عروق و تنظیم کننده فشار خون است مانند انواع سبزیجات تیره مانند انواع سبزی خوردن ،کاهو حاوی مقدار زیادی منیزیم است و آجیل بدون نمک، فندق و گردو در کنترل فشار خون موثر است.
زراتی متذکر شد: مصرف پتاسیم و منیزیم که حاوی اسید آمینه آژژنین است و باعث انبساط و گشاد شدن عروق می شود.

همچنین مصرف کلسیم که در ماست و شیر کم چرب است در کنترل فشار خون موثر است

منبع-خبرنگاران جوان