soup1

مواد لازم:

کلم قمری 1 عدد

ذرت 1 کاسه

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

روغن زیتون

نمک

آب
مواد دیگر:

ماست 1 کاسه

آرد 2.5 قاشق

آب لیموترش نصف عدد

آب

رویه:

برگ کلم قمری

کره 1 قاشق

soup2

طرز تهیه:

پوست کلم قمری ها را گرفته و مکعبی خرد میکنیم. سیر و پیاز را خرد میکنیم. در قابلمه روغن زیتون ریخته و کلم قمری ها را مختصر تفت می دهیم سپس سیر و پیاز را ریخته به تفت دادن ادامه می دهیم . ذرت را ربخته و هم می زنیم. آب جوش را ریخته و دربش را  میگذاریم بپزد

در یک کاسه آرد و ماست را ریخته هم می زنیم آب لیمو ترش تازه را هم می ریزیم آب سرد را ریخته و با همزن دستی هم میزنیم و یک ملاقه از سوپ را در این مایع ریخته هم میزنیم  و  وقتی سبزیجات سوپ پخت این را در سوپ ریخته و در حین ریخته سریع هم میزنیم اگر سوپ سفت شد کمی آب گرم می ریزیم. نمک را ریخته. برگهای کلم قمری را ریز خرد کرده. دریک تابه کره ریخته روی سوپ این کره را ریخته  وروی سوپ  برگهای کلم قمری را می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد