6a554adfd5144a4486f99f75823f5a99f6f32eb4_600

 

شست و شوی گوش با فشار آب ولرم و توسط افراد مجرب و به تشخیص پزشک از بهترین گزینه ها برای نظافت آن است.در این زمینه توضیحاتی برایتان داده ایم.

دکتر عمرانی متخصص گوش و حلق و بینی بیان کرد: راه ورودی گوش انسان مواد ویژه‌ای را تولید می‌کنند که این موارد بوی خاص دارند و محیط گوش را اسیدی نگه می‌دارند، این مواد همان جرم گوش هستند که با بوی خاص خود حشرات دفع و با اسیدی روند رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها را در گوش کاهش می‌دهند با توجه به این که گوش آفتاب نمی‌بیند و محیط گرمی است می‌تواند برای رشد برخی از قارچ‌ها و باکتری‌ها مناسب باشد.
وی عنوان کرد: آب با توجه به این که محیط گوش را خنثی می‌کند قادر است توانایی‌های محافظتی گوش را کاهش دهد زیرا آب محیط گوش را مرطوب می‌کند احتمال رشد قارچ‌ها را نیز افزایش می‌دهد به ویژه در افرادی که دچار بیماری‌های نقص ایمنی یا دیابت هستند.
این متخصص گفت: پیشنهاد می‌شود افرادی که دارای مشکلات گوش نیستند هنگام استحمام گوش خود را نشویند چرا که اصولا گوش نیازی به شستشو ندارد به کار بردن اقلامی چون شامپو و صابون محیط گوش را قلیایی کرده و زمینه را برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کند.
عمرانی در ادامه اظهار داشت: افراد حین پاک کردن گوش با آب به جای پاکسازی، گوش را برای آسیب‌های متعدد بعدی مستعد می‌کنند.
شایان ذکر است: افرادی که پرده‌ی گوش آن‌‌ها باز است و این را می‌دانند و منتظر جوش خوردن پرده‌ی گوش خود هستند باید در نرسیدن آب به گوش جدا پرهیز کنند.
باشگاه خبرنگاران