diabet22

بر اساس یک تحقیق تازه، خوردن اسنک ها یا میان وعده هایی که گرسنگی را از بین می برند درهنگام شب می تواند ریسک مبتلا شدن به سرطان پستان و دیابت را زیادتر کند. این پژوهشها توسط پژوهشگران دانشکده  پزشکی دانشگاه  کالیفرنیا  اجرا شد و مقصود از آن دوری از خوردن غذا در شب بود.

محققان مشاهده نمودن نخوردن مواد غذایی درشب اجازه می دهد متابولیسم بدن بصورت هماهنگ با چرخه  خواب و بیداری انجام شود که در کاهش خطر ابتلا به بیماریها بسیار مهم است.

دراین مطالعه 2000 زن در فاصله سالهای 2009 تا 2010 شرکت کردند. این افراد الگوی خوردن و خوابیدن خود را در این مدت ثبت کرده و گزارش دادند.

نتایج این بررسی ها نشان داد  به ازاء هر 3 تا 4 ساعت ناشتا در طول شب احتمال داشتن قند خون بالا در این افراد 20 درصد کاهش می یابد بالا بودن قند خون یک فاکتور کلیدی درابتلا به دیابت و سرطان  سینه است.

خطر ابتلا به این بیماریها در میان افرادیکه وعده های غذایی خود را در زمانهای منظم مصرف کرده و مدت زمان نخوردن غذا درفاصله ی شام تا صبحانه ی آنها طولانی تر است، پایین تر می باشد. این کار به تنظیم  قندخون  آنها کمک  می کند.

همچنین بنظر می رسد هر چه زمان ناشتا(فاصله ی شام تا صبحانه) طولانی تر باشد مقدار کالریی که  فرد در طول روز مصرف می کند کمتر می شود. همچنین تعداد  دفعات خوردن غذا برای این افراد پس از ساعت  ده شب کمتر می گردد.

سرپرست این تحقیقات Catherine Marinacمی گوید: این یک تغییر تغذیه ای بسیار ساده است که ما معتقدیم  بیشتر زنان می توانند آنرا درک  کرده و اجرا کنند، این کار بدون  اینکه  نیازی به  شمارش  کالری مواد غذایی داشته باشد، می تواند تأثیر بزرگی بر سلامت عمومی جامعه برجا گذارد. دکتر  Goatesمی گوید: محققان در این  تحقیق  به ارزیابی  تاثیر ناشتا  در طول شب برروی افراد درمعرض خطر سرطان پستان نپرداخته اند بنابراین درباره ی تعبیر این  یافته ها باید  احتیاط کرد.

منبع : diabetestma.org