2013-07-22-1615118
 موارد ابتلا به سینوزیت در اطفال بسیار بالاست و موجب ابتلای آنان به سایر بیماری های عفونی خطرناک می شود که بهتر است در مراحل اولیه از پیشرفت آن پیشگیری کرد.

زین‌العابدین هروی متخصص بیماری‌های عفونی  افزود: کودکان از مهم‌ترین گروه‌های در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی هستند و شیوع بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی، اسهال، آنفلوانزا، سل، سینوزیت و برخی دیگر از عفونت‌های گوارشی و تنفسی در آنها بسیار بالا است.
وی با اشاره به بالا بودن آمار ابتلا به سینوزیت در بین کودکان و حتی افراد بزرگسال، تأکید کرد: آمارهای جهانی نشان می‌دهند که سالانه حدود 15 تا 25 درصد کودکان در اغلب مناطق دنیا به سینوزیت مبتلا می‌شوند که درصد قابل ملاحظه‌ای از این موارد، مزمن است.
هروی یادآور شد: سینوزیت به طور معمول به صورت یک حمله حاد عفونی شروع می‌شود که این حمله می‌تواند تا یک ماه نیز به طول بیانجامد.
وی گفت: وقتی فردی به موارد مزمن پیشرفت دچار شود، در آن صورت ممکن است بیماری تا بیش از یک و حتی دو ماه نیز طول بکشد که در این صورت مدت کیفیت زندگی فرد مبتلا به دلایل مختلف کاهش می‌یابد.
هروی افزود: برخی از بررسی‌ها و پژوهش‌ها حاکی از آن است که سالانه حدود 10 تا 15 درصد جمعیت جهان دچار سینوزیت می‌‌شوند که البته این آمار در برخی از مناطق و کشورها بسیار بالاتر است.
باشگاه خبرنگاران ،