oil

روغن سبوس برنج سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین E است. ویتامین E برای قلب مفید است. علاوه بر آن، شامل فرولیک اسید هم هست که یک آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب قوی است و از سیستم دفاعی بدن مراقبت می‌کند و مانع از بیماری‌ها می‌شود.

برای ریزوتو که یک نوع روش پخت برنج در ایتالیا است، از آن استفاده می‌شود؛ یا بهتر است استفاده شود.
در ریزوتو برنج به‌گونه‌ای پخته می‌شود که حالت خامه‌ای پیدا کند و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.
سایت ویکی‌پدیا هم نوشته، «نقطه دود کردن» روغن سبوس برنج 232 درجه سلسیوس است و بنابراین مناسب پخت‌وپز در دماهای بالا است، مثل تفت دادن و سرخ کردن.

منبع : www.salamaneh.com