kofte

مواد لازم برای خمیر:

750 گرم بلغور

تخم مرغ 1 عدد

رب 1 قاشق

آرد 2 قاشق

پاپریکا و نمک و فلفل سیاه

آب جوش 1 لیتر

مواد لازم برای داخل کوفته:

گوشت چره کرده کم چرب 500 گرم

نخود پخته 2 لیوان

پیاز 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1عدد

روغن زیتون

کره

جعفری

پاپریکا و فلفل سیاه و نمک

سس:

رب 2قاشق

آب لیموی تازه نصف عدد

پاپریکا

روغن زیتون

کره

نمک

طرز تهیه:

مواد داخلی:پیاز و جعفری را ریز خرد میکنیم. در تابه روغن زیتون ریخته پیاز را تفت میدهیم و گوشت چرخ شده را ریخته سپس نخود را ریخته بقیه مواد داخلی را هم ریخته 2 دقیقهدیگر سرخ میکنیم و میگذاریم سرد شود

خمیر:

در یک کاسه بلغور را ریخته و آب جوش را ریخته و دربش را میگذاریم 10 دقیقه بعدهمه مواد را ریخته و بمدت نیم ساعت ورز میدهیم تکه هایی به ان د ازه یک نارنگی برداشته و از داخلش مواد داخلی را گذاشته و میبندیم. در قابلمه آب و نمک  و میجوشانیم و 5 دقیقه کوفته ها را داخل آن می پزیم

در تابه کره و روغن زیتون, ری ریخته کمی تفت داده سپس پاپریکا, آب لیمو ترش و نمک را ریخته کمی آب ریخته سس را روی کوفته می ریزیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.