pomegrante

دمنوش انار   یعنی چه؟ دمنوش انار از آب بوجود آمده  از دانه  انار بوجود می آید.  آب انار  ازنوشیدنی های پرطرفدار مفید است و   سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.دمنوش انار معمولاً به چای معمولی،یا چای های گیاهی دیگر افزوده  می شود تا دمنوشی ترکیبی بوجود آید

نحوه  آماده کردن دمنوش انار

۱-    با استفاده از آب انار

آب انار طبیعی را گرم کنید و اگر خواستید آن را شیرین کنید. می توانید آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.

۲-   با استفاده از دانه های خشک شده

مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم دانه ی انار
•    ۶ لیوان آب
•    یک قاشق چای خوری عسل یا شکر

زمانی که آب به جوش آمد، دانه های انار را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف و نوش جان کنید.

۳-    با استفاده از دانه های تازه ی انار

دانه های انار را جدا کنید. دانه های انار را در مخلوط کن بریزید یا در هاون بکوبید. آب را بجوشانید و دانه ها را به آن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف کنید و بنوشید.

فواید دمنوش انار

از دوران های کهن، از انار به عنوان نمادی از ازدواج، باروری، فراوانی و عدالت استفاده می شد.

از دانه های انار، آب نار و سس های درست شده از دانه های آن به عنوان یک تقویت کننده ی قلب استفاده می شد.

امروزه، از دمنوش انار برای بهبود سلامت قلب، درمان افسردگی و حفظ تعادل و سلامت ذهنی، و ارتقای عملکرد دستگاه ایمنی استفاده می شود. ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در انار دستگاه ایمنی را تقویت می کنند.

انار سرشار از پلی فنول ها است که با رادیکال های آزاد مقابله می کنند. میزان پلی فنول های موجود در انار از چای سبز و بلوبری هم بیشتر است. این ویژگی، انار را به یک ماده ی ضدسرطان مؤثر تبدیل کرده است.

دمنوش انار به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می کند، برای درمان تصلّب شراین، بیماری مزمن قلبی، ایدز، افزایش کلسترول خون، افزایش چربی خون و فشار خون بالا مفید است و خطر ابتلا به سرطان سینه ی هورمونی را کاهش می دهد.

در سال های اخیر، تحقیقات وسیعی در مورد انار صورت گرفته است. این تحقیق ها نشان می دهند که آب انار التهاب سلولی را کاهش می دهد، از رشد تومورهای پروستات جلوگیری می کند و سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) را کاهش می دهد، از سرطان سینه جلوگیری می کند و گسترش سلول های سرطانی سینه را متوقف می کند.

عوارض جانبی دمنوش انار

تا کنون، عوارض جانبی برای مصرف روزانه ی دمنوش انار گزارش نشده است.

به دلیل قند موجود در انار، ‌بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

در مورد کسانی که از داروهای ضدچربی (داروهای خانواده ی استاتین ها) استفاده می کنند، دمنوش انار می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد. به همین دلیل، کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند.

منبع : baghdaroo.com