Hamburger
نویسنده مقالات متعدد و کتابهای تغذیه معتقدند که بعد از خوردن غذا در دراز مدت بر بدن تاثیر می گذارد اکنون ببینیم همبرگری که می خوریم در بدن چه بوجود می آید:

 

 

مغز:

همبرگر ازگوشت قرمز درست شده که پر از اسیدهای آمینه است که باعث تحریک ترشح سروتونین، هورمون شادی می شود به ، همین دلیل است که ما برای یک لحظه احساس بهتری می کنیم

 

قلب:

گوشت قرمز با چربی های اشباع شده خطر بیماری قلبی و سکته،و سرطان را افزایش می دهد.برگر پر از نمک است و باعث احتباس آب بدن شده ، و بدن را متورم کرده، و باعث گرفتگی رگهای قلب می شود که فشار خون را افزایش می دهد

جریان خون:

با توجه به نتایج حاصل از یک مطالعه انجام شده در سال 2012، در مجله قلب و عروق کانادا منتشر شد – پس از مصرف فقط یک وعده غذا فست فود آسیب جدی به عروق وارد می شودبا گذشت زمان، چربی های اشباع شده در گوشت قرمز سطح کلسترول مضر را افزایش می دهد. از طرف دیگر گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی از آهن، ویتامین B12 و روی، که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند

قند خون:

کربوهیدرات های تصفیه شده همبرگر به سرعت هضم شده و باعث افزایش قند خون می شود در دراز مدت این می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

استخوان ها و عضلات:

گوشت قرمز سرشار از پروتئین است، به ساخت عضله و استخوان کمک می کند.

وزن بدن:

فست فود بسیار پرکالری است. با گذشت زمان، کالری اضافی می تواند باعث چاق شود که اضافه وزن بیماریهای جدی را بوجود می آورد


این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.