Arthritis-heart-attack

 

تحقیق جدید نشان داد افرادی که از بیماری آرتریت روماتوئید رنج می برند، در خطر حمله قلبی بوده و حدود یک چهارم آنها بیشتر احتمال دارد که دچار حمله قلبی ناگهانی (بدون نشانه های قبلی) شوند.

 

محققان فهمیدند که این خطر حتی وقتی بیماران علائمی نداشته اند و از عواملی که باعث بیماری های قلبی و عروقی (مثل سیگار کشیدن و ابتلا به دیابت) می شوند هم دور بوده اند، افزایش پیدا کرده است.

آدریانا پیونته (متخصص قلب و عروق از مکزیکو سیتی) می گوید: تحقیق ما نشان داد یک چهارم بیمارانی که مبتلا به آرتریت روماتوئید بودند، و هیچ علائمی از بیماری های قلبی نداشتند، بیشتر احتمال داشت که به حمله قلبی ناگهانی دچار شوند.

این تحقیق وجود ایکسمی (ischaemia) و انفارکتوس ثانویه (infarction secondary)، بیماری تصلب شرایین (atherosclerotic) و عوامل خطر بیماری قلبی و عروقی (بدون نشانه) را در 91 بیماری مبتلا به آرتریت روماتوئید بررسی کردند.

90 درصد از این بیماران زنانی با متوسط سن 59 سال بودند و فرکانس مشابه ای از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی داشتند.

نشانه های التهاب، فعالیت بیماری آرتریت روماتوئید و عوامل خطر در همه این بیماران اندازه گیری شدند.

پیونته اشاره می کند: تحقیق ما نشان داد یک چهارم بیماران آرتریت روماتوئید که علائم بیماری های قلبی را نداشتند، مبتلا به بیماری شریان های کرونری بودند. به این معنی که در خطر افزایش مرگ ناشی از بیماری قلبی و عروقی قرار داشتند.

پیونته می گوید: آرتریت روماتوئید روی 1.6 درصد از جامعه تاثیر می گذارد و اولین دلیل برای مشاوره گرفتن در خدمات روماتولوژی است. خطر ابتلا به حمله قلبی در این بیماران نزدیک به دو برابر است، اما آنها هرگز نمی دانند که مبتلا به بیماری قلبی عروقی هستند و درباره خطر آن آگاه نمی شوند.

یافته های این تحقیق در گردهمایی ICNC 12 ، در مادرید اسپانیا ارائه شد.

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.