3

 

امروزه توصیه برای مصرف ماهی  بسیار زیاد شده است چون خواص بسیار زیادی دارد. با ارزتشتر از پروتئین های دیگر است حتی با ارزشتر از گوشت و مرغ است اما آیا هر نوع م اهی برای سلامتی خوب است؟

ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند. این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است. باعث بهبود کارکرد مغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همه ماهی ها خوب نیستند. برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفید بودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید.

 

1

گربه ماهی

گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.


2

 

مارماهی

گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پی‌سی‌بی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است.

 


3

 

 

ماهى‌ ماكرل

این ماهی شكم‌ سپيد و پشت‌ سبز رنگ‌ با نواره‌هاى آبى‌ دارد و بومى‌ شمال‌ اقيانوس‌ اطلس‌ است. گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.

 


4

 

روفی نارنجی

این ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است.

 


5

 

 

ماهی بس (وارداتی از شیلی)

این ماهی نیز همچون روفی نارنجی حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.

 


6

 

 

کوسه

حاوی مقدار زیادی جیوه است.

 


7

 

 

میگوی وارداتی

میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است.

 


9

 

 

اره ماهی

حاوی مقدار زیادی جیوه است.

 


10

 

 

 

تاج ماهی

حاوی مقدار زیادی جیوه است.

 


ماهی تن بلوفین

حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.

منبع- برترین ها