food
این شیوه درست کردن یک خورش  متفاوت را به شما آموزش می دهیم.اگر می خواهید تا تنوعی در سفره ناهار خود داشته باشید این رسپی را یاد بگیریدامیدواریم از مزه آن خوشتان بیاید

آسان
یک نفر
یک ساعت
مواد لازم:
پنیر 300 گرم

دانه زیره یک دوم قاشق چایخوری

نخم گشنیز یک دوم چای خوری

روغن گیاهی 5 قاشق غذا خوری

پیاز 2 عدد خرد شده

زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده یک قاشق غذا خوری

فلفل سبز تند خرد شده یک عدد

سیر 3 حبه خرد شده

ادویه ماسالا یک دوم چای خوری

نمک به مقدار لازم

پودر چیلی یک قالشق چای خوری

زرد چوبه یک قاشق چای خوری

گوجه فرنگی خرد شده یک دوم فنجان

اسفناج خرد شده و پخته شده 200 گرم

آب یک دوم فنجان

خامه 60 میلی لیتر

برگ کاری خرد شده یک دوم فنجان

طرز تهیه:

پنیر را به قطعات کوچک در آورید.

تخم گشنیز و دانه های زیره را با هم مخلوط کنید و در یک هاون بکوبید تا پودر شوند.

3 قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

دانه های پودر شده را داخل روغن بریزید و 30 ثانیه آنها را در روغن تفت دهید.

سپس پیاز ، زنجبیل ، فلفل تند سبز و سیر را اضافه کنید.

حرارت را کم کنید.درب ماهی تابه را بگذارید و 10 دقیقه مواد را بپزید.گاهی مواد را هم بزنید.

در این میان ، باقی مانده روغن را در یک ماهی تابه دیگر روی حرارت ملایم گرم کنید.

تکه های پنیر را اضافه کنید تا اینکه هر دو طرف آن سرخ و طلایی شود .سپس آنرا به یک بشقاب انتقال دهید .

ادویه ماسالا را با یک چهارم چای خوری نمک مخلوط کنید و روی پنیر بپاشید.

پودر چیلی و زرد چوبه را به ماهی تابه پیاز اضافه کنید و نمک وفلفل بزنید .

30 ثانیه صبر کنید ، سپس گوجه فرنگی ،پنیر سرخ شده و برگ کاری را اضافه کنیدو 10 دقیقه دیگر بپزید.

سپس اجاق را خاموش کنید و خورش را در ظرف بکشید و با برنج میل کنید.

 منبع : nikoo.com