Coconut-Water

آب نارگیل، بهترین نوع آبمیوه و ترکیبات بسیار مفیدی دارد  از قبیل قند‌های ساده، الکترولیت‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند در  فصول گرم سال، کمک زیادی به جلوگیری  از ابتلا به کم‌آبی بدن شود. بخاطر همین، شما می‌توانید بعضی وقتها آب نارگیل را به دلیل  تعادل در آب و الکترولیت‌های بدنتان که در اثر تعریق در فصل تابستان از دست داده‌اید، مصرف کنید. مطالعات جدید، وجود ترکیبی به‌نام «کیتوکینین»  را در آب نارگیل کشف کرده‌اند که این ماده می‌تواند اثری قوی در پیشگیری از ابتلا به سرطان، پیری زودرس و لخته شدن خون در عروق داشته باشد. آب نارگیل می‌تواند برای افرادی که دچار اسهال و از دست دادن مواد مغذی بدنشان شده‌اند هم بسیار موثر باشد. با اینکه آب نارگیل، سدیم و کلرید بالایی ندارد اما غنی از انواع آمینواسیدها و قند است. آنزیم‌های مختلف موجود در آب نارگیل هم به هضم بهتر غذا و سوخت‌وساز بدن کمک می‌کنند. ویتامین‌های گروه B، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم و روی از دیگر دارایی‌های ارزشمند آب نارگیل هستند. آب نارگیل یکی از بهترین منابع دریافت پتاسیم هم به حساب می‌آید. به‌طوری که هر 100 گرم از آن، تقریبا 250 میلی‌گرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه مصرف این نوشیدنی مغذی می‌تواند حدود 4 درصد از نیاز روزانه بدن ما به ویتامین C را هم تامین کند.

منبع : www.salamdr.com