egg-drop-soup

این سوپ آسان یک سوپ چینی است که درست کردن آن بیش از 20 دقیقه طول نمی کشد و غذای سالم و کاملی است. سوپ ساده و خوشمزه ای است

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ (زده شده)
۴ فنجان آب مرغ
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۳ عدد پیازچه خرد شده (قسمت سبزش)
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سفید
سه چهارم فنجان قارچ شیتاکه خرد شده

نکته: زنجبیل سوپ رو تند و ادویه دار میکنه. اگه میخواین سوپتون زیاد تند نشه یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل بهش اضافه کنین.

نصف فنجان از آب مرغ رو با نشاسته ذرت خوب مخلوط کنین تا زمانی که حل بشه.

آب مرغ، زنجبیل، سس سویا، پیازچه، قارچ و فلفل سفید رو داخل یه قابلمه ریخته و بذارین جوش بیاد. بعد مخلوط آب مرغ و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه کنین. حرارت رو کم کنین تا به آرومی بجوشه.

egg-drop-soup1

به آرومی تخم مرغ زده شده رو به سوپ اضافه کرده و هم بزنین. تخم مرغ به سرعت پخش میشه. حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و سوپ رو داخل کاسه سرو بریزین و با مقداری پیازچه تزیینش کنین.

egg-drop-soup2

egg-drop-soup3

 

فورا سرو کنین.