pane

مواد لازم:

مرغ درسته ۲ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۲ قاشق

آرد سوخاری ۱ کاسه

نمک و فلفل سیاه

برای سرخ کردن:

روغن مایع سرخکردنی

سرو:

رشته ۳ لیوان

کره ۲ قاشق

نمک و آب

طرز تهیه:

مرغ را دراز دراز خرد می کنیم و نمک و فلفل می ریزیم. در یک ظرف تخم مرغهای هم زده شده را ریخته. در یک ظرف آرد سوخاری می ریزیم. در یک ظرف هم آرد می ریزیم.مرغها را اول در آرد سپس در تخم مرغ سپس در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن مایع سرخکردنی می ریزیم تا سرخ شود. دریک قابلمه آب را جوشانده رشته ها را می ریزیم تا بپزد نمک وروغن را می ریزیم وقتی رشته ها پخت آبکش می کنیم در ظرف مورد نظر رشته ها را ریخته رویش کره ذوب شده ریخته اطرافش مرغهای سرخ شده را می چینیم و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد