Black tea on the table

پژوهشهای تایید شده  در  تحقیقات جدید در American Journal of Clinical Nutrition  اثبات می کند خانمهایی که بیشترین  میزان فلاونوئیدها را -نوعی آنتی‌اکسیدان که در چای زیاد  است-  استفاده می‌کنند، کمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان تخمدان قرار می‌گیرند. این نوع سرطان، پنجمین نوع شایع سرطان در بین خانمها است که منجر به فوت  می‌شود.
پژوهشگران عادات غذایی بیش از ۱۷۰ هزار نفر از زنان را به مدت سه دهه زیر نظر قرار داده‌اند تا به این نتیجه دست پیدا کنند. کشف جالب آنها این است که نوشیدن تنها دو فنجان چای سیاه در روز، کاهش ۳۱ درصدی خطر ابتلا به سرطان مرگبار تخمدان را به همراه دارد. اگر هم به چای مرغوب دسترسی ندارید یا از نوشیدن آن لذت نمی‌برید، هنوز هم می‌توانید از مزایای فلاونوئیدها برای مبارزه با سرطان استفاده کنید. از منابع غذایی اصلی دیگری که حاوی فلاونوئیدها هستند می‌توان به سیب، انگور، توت‌فرنگی، شکلات تلخ، انواع مرکبات و پیاز اشاره کرد.

منبع : www.salamdr.com