مواد لازم:
عدس سبز 1 لیوان
قارچ 1 بسته
پیازچه 5 عدد
خیارشور 1 کاسه
زیتون تند 1 کاسه
هویچ پخته 1 عدد
لیمو 1 عدد
روغن زیتون
نمک
طرز تهیه:
عدس را خیس کرده سپس آبش را بیرون ریخته و در قابلمه آب ریخته می گذاریم بپزد. هویچ را خرد می کنیم. قارچها را خرد کرده و در روغن مایu سرخ می کنیم. نمک ریخته و زیتون فلفلی, خیارشور و پیازچه را خرد می کنیم. در ظرف عدس پخته و سرد شده , هویچ, قارچ سرخ شده و پیارچه خرد شده و خیارشور و زیتون را می ریزیم روعن زیتون و نمک را ریخته مخلوط کرده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد