Thinking-Food

اگر می خواهید درباره خوراکی ها بیشتر بدانید و اطلاعات عمومی تان را افزایش دهید با ما همراه باشید.

– محققان می گویند گوشت طیور نسبت به دهه هفتاد، دارای چربی بیشتری است و ارزش پروتئین آن افت کرده است.
– در دنیا، بیش از 7500 نوع سیب کشت می شود که اگر روزی یک نوع از آن را مصرف کنید، ۲۰ سال طول می کشد تا تمامی آن ها را امتحان کنید.
– تنها ماده غذایی که حاوی میزان کافی مواد مغذی است، شیر مادر است.
– مردم آمریکا بطور میانگین روزانه ۷۳ هزار مترمربع پیتزا می خورند.
– عسل تاریخ انقضا ندارد زیرا به طور طبیعی ماده نگه دارنده دارد. قدیمی ترین عسل موجود متعلق به ۳ هزار سال پیش است که در مصر کشف شده است . هیچ نوع قارچ یا باکتری نمی
تواند روی عسل رشد کند و به محض تماس پیدا کردن با عسل از بین می رود.
– کشور هند پایین ترین میزان مصرف غذا برای هر فرد را در جهان دارد و لوکزامبورگ در بلژیک بالاترین میزان را به خود اختصاص داده است.
– نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف منظم فست فود همان تأثیرگذاری بیماری هپاتیت را دارد. مصرف فست فود بیماری کبد چرب را در پی دارد زیرا دارای میزان زیاد چربی های اشباع شده است.
– جوز هندی، در صورت مصرف زیاد به توهم منجر می شود که ۲ روز یا بیشتر طول می کشد تا رفع شود.
– هفتاد درصد گوشت قرمزی که در سراسر جهان مصرف می شود، گوشت گوسفند است.
برنج غذای اصلی پنجاه درصد مردم جهان است
– خطوط هوایی آمریکا با کم کردن فقط یک زیتون از سالاد هر مسافر در سال ۱۹۸۷ توانست ۴۰ هزار دلار صرفه جویی کند .