sandvich

فصل تابستان که از راه می رسد هوا گرم می شود،  غذاهای سرد و سبک طرفداران زیادی پیدا می کند؛ غذاهایی که برای پیک‌نیک یا محل کار برده می شود مناسب است. ساندویچ بوقلمون و ذرت، هم جزو غذاهای سرد و ساده،  است هم مغذی است که طرز درست کردن آن آسان است هم دار. مواد اولیه این ساندویچ شامل ۱ فنجان ذرت پخته، نصف فنجام گوجه‌فرنگی تازه و خردشده،یک‌چهارم فنجام گوجه‌فرنگی خردشده که زیر نور آفتاب خشک شده باشد، ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، ۲۵۰ گرم سینه بوقلمون نازک و پخته یا ژامبون بوقلمون، ۴ عدد نان تست و ۲ برگ کاهو می‌شود. برای تهیه ساندویچ بوقلمون و ذرت، ابتدا ذرت، گوجه‌‌فرنگی‌ها، روغن و سرکه یا آبلیمو را باهم مخلوط کنید. حالا روی ۲ عدد از نان‌ها، تکه‌های بوقلمون را بچینید و مواد مخلوط‌شده را روی آنها بریزید. پس از چیدن برگ کاهوها، نان دیگر را روی ساندویچ بگذارید. برای این کار می‌توانید از نان ترتیلا هم کمک بگیرید و ساندویچ را رول کنید. این غذا حدود ۳۲۱ کیلوکالری انرژی، ۱۲ گرم چربی، ۳۵ میلی‌گرم کلسترول، ۳۵ گرم کربوهیدرات، ۱۹ گرم پروتئین، ۴ گرم فیبر، ۶۸۲ میلی‌گرم سدیم و ۳۲۵ میلی‌گرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه می‌تواند ۴۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را هم تامین کند. ساندویچ بوقلمون و ذرت، معادل ۲ وعده کربوهیدرات مصرفی در طول روز است.

منبع : www.salamdr.com