rice  در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای 6 نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود

مواد لازم:

کره 40 گرم
آب مرغ 3 پیمانه
برنج 2 پیمانه
پیاز خردشده ¼پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته ½پیمانه
برگ بو 3 عدد
سیر له شده 2 حبه
زنجبیل تازه 2 سانتی متر

طرز تهیه:

  1. زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.
  2. کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.
  3. سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.
  4. برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.
  5. سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند.
  6. سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.
  7. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.
  8. برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.
  9. پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.
  10. غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید.

منبع : www.parsegard.com