مصرف داروهاي ضد تشنج تأثير نامناسبي بر روي ويتامين هاي بدن داشته كه با پيروي از يك رژيم غذايي صحيح مي توان از بروز اين مشكلات جلوگيري كرد.

دكتر سعيده طاهري متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: داروهايي كه به منظور كنترل تشنج در بيماري هاي صرع مورد استفاده قرار مي گيرند ممكن است با توانايي بدن در جذب برخي از مداد مغذي مانند ويتامين ها و املاح و ويتامين هاي D و K و فوليك اسيد  تداخل ايجاد كند.
وي بروز اين تداخل را بيشتر در افراد مصرف كننده داروهاي ضد صرع بسيارخفيف دانست و گفت: افراديكه از دوزهاي بالاي دارو ضد تشنج و يا چندين دارو به طور همزمان مصرف مي‌كنند و همچنين سالمندان، كودكان در سنين رشد، زنان باردار و افراديكه تغذيه نامناسبي داشته از دسته افراد آسيب پذيري هستندكه در اثر مصرف داروهاي ضد تشنج به كمبود ويتامين ها مبتلا مي شوند.
طاهري همچنين مصرف قرص هاي ضد بارداري، آنتي بيوتيك و برخي از داروهايي كه براي درمان امراض قلبي، زخم هاي گوارشي و بيماري آسم  همراه با داروهاي صرع مصرف مي شود از علل ايجاد تداخل با داروها ضد تشنج عنوان كرد و افزود: ايجاد حمايت‌هاي تغذيه اي مناسب براي بهبود  اين بيماران بسيار مفيد بوده و با استفاده از مقادير مناسب از مكمل هاي غذايي مي توان اطمينان حاصل كرد كه نياز روزانه به مواد مغذي در مبتلايان به صرع تأمين مي‌شود.