soya-2

در یک تحقیق که روی 76 هزار نفر در ژاپن انجام شد مشخص گردید که سویا از ابتلا به سرطان ریه جلوگیری میکند. این تحقیق در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه فوریه 2010 منتشر شد. این تحقیق همچنین نشان داد که مردان و زنانی که سیگار نمی کشند و زیاد سویا مصرف میکنند نسبت به کسانی که کمتر سویا مصرف می کنند ریسک کمتری برای ابتلا به سرطان ریه دارند. این تحقیق مشتقات سویا از جمله سوپ میسو، شیر سویا، توفو )پنیر سویا( و سایر محصوالت تخمیرشده سویا را هم شامل می شد.

یک رژیم غذایی گیاهی کم چرب در کنار سبک زندگی سالم باعث جوان شدن سرخرگها میشود به چاپ رسیده نتیجه می گیرد که مردان و زنانی که از یک رژیم غذایی کم چرب و گیاهی پیروی کرده و در کنار آن به طور متعادل ورزش و مدیریت استرس میکنند دارای درون رگی سالمتری هستند و احتمال بروز حمله قلبی در آنها پایین میآید.