DiabetesTestFL

پژوهشگران آمریکایی فهمیدند  خوردن گوشت قرمز فرآوری شده مثل  هات داگ و  فست فودها به مقدار زیادی ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد.

بر اساس این مطالعات مصرف روزانه 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان 51 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد در حالی‌که این مقدار با استفاده از گوشت قرمز فرآوری نشده به 19 درصد کاهش می‌یابد.

دیابت نوع دو بیماری مزمنی است که موجب بالا‌رفتن قندخون می‌شود و چاقی، کم‌تحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن به شمار می روند. طبق آمارهای جهانی 350 میلیون بزرگسال به این بیماری مبتلا هستند و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا، 11 درصد از افراد بالای 20 سال در این کشور به دیابت نوع دو دچار هستند.

شرح و نتایج این مطالعه در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است.

منبع : seemorgh.com