heart

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که  30 دقیقه  سرپا ایستادن می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان و سکته قلبی را کاهش دهد.بررسی‌ها  نشان می دهند که اگر کارمندان 30 دقیقه  در روز صندلی را بردارند و  بایستند، ریسک ابتلا به سکته قلبی، سرطان یا دیابت را در خود کاهش می‌دهند.

این تحقیق توصیه می‌کند که شرکت‌ها برای کارمندان میزهایی را در نظر بگیرند که کارمندان بتوانند پشت میز بایستند و به کارمندان اجازه دهند که هرازگاهی از پشت میز بیرون آمده و قدم بزنند.

همچنین شرکت‌ها باید به کارمندان خود گوشزد کنند که نشستن‌های طولانی در زمان کار یا اوقات فراغت می‌تواند به‌طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش داده و مرگ زودرس را به همراه داشته باشد.

بر اساس نظر متخصصان یکجانشینی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری و مرگ را افزایش دهد. به گفته ایشان آن دسته از افرادی که در دفتر کار می‌کنند، 65 تا 75 درصد از زمانشان به‌صورت نشسته صرف می‌شود که 50 درصد از این زمان نیز به‌صورت ممتد اتفاق می‌افتد.

heart1

البته بنا به نظر این متخصصان اعمال این تغییر می‌تواند در ابتدا سخت باشد و آن دسته از افرادی که سرپا ایستادن را شروع کرده‌اند معمولاً از دردهای عضلانی و خستگی زیاد شکایت دارند. اما باید گفت سرپا ایستادن به هنگام کار برای سلامت جسمی فرد بسیار نیاز است. این کار به همراه قدری قدم زدن سبب می‌شود که فعالیت بدن فرد افزایش‌یافته و درعین‌حال عملکرد و بازدهی وی نیز بالاتر برود.

آنچه بسیار عجیب است آن است که صرف‌نظر از آن‌که چه میزان فعالیت بدنی دارید، نشستن‌های طولانی‌مدت و کارهای نشسته می‌تواند به‌طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری‌های گوناگون ازجمله سکته قلبی، دیابت، چاقی و حتی برخی از انواع سرطان را در شما افزایش دهد.

از طرف دیگر فعالیت بدنی می‌تواند برای سلامت جسمی و ذهنی فرد بسیار مفید باشد و انجام فعالیت‌های سبک و عدم نشستن به‌صورت طولانی‌مدت می‌تواند تأثیرات بسیار زیادی در سلامت شما داشته باشد.

البته باید گفت پیش از آن‌که این تحقیق به‌صورت فراگیر در ادارات مختلف مورداستفاده قرار بگیرد، می‌باید تحقیقات تکمیلی بیشتری صورت بگیرد.

منبع : nikoo.com