این نوشیدنی سالم و خوشمزه برای مبارزه با گرمای شدید تابستان توصیه می شود، که از انبه درست شده است. این نوشیدنی تشنگی، را از بین می برد و انسان را خنک کرده و از گرمازدگی جلوگیری می کند.انبه سرشار از ویتامین A و C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر می باشد. به علاوه، دارای محتوای آب بالا و حاوی آنزیم هایی که به هضم غذا کمک می کند
این دستور شامل برگ نعناع، دانه زیره سبز و نمک است. برگ نعناع تازه خنک کننده است و برای بهبود سیستم گوارش خوب است. زیره اثر تسکین دهنده دستگاه گوارش دارد و عطر و طعم خوبی به این نوشیدنی می دهد .
مواد لازم:
3 تا 4 انبه سبز
شکر زرد یا معمولی
زیره سبز بو داده
برگ نعناع
نمک
چاقو
قاشق
فنجان و قاشق اندازه گیری
مخلوط کن
یک بطری یا ظرف برای ریختن آبمیوه
1. به تعداد 3-4 عدد انبه آبپز شده را پوست بگیرید
2- دانه های آن را دور بیریزید
3- شکر زرد را برش داده و در مخلوط کن بریزید سپس انبه و شکر زرد را در مخلوط بریزید
5-حدود 1 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده خشک اضافه کنید.
5- نمک سفید و سیاه بریزید
6- برای چند دقیقه مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد ترکیب شود
7- در یک بطری یا ظرف دربسته بریزید
8- به اندازه 2 قاشق از آن را در یک لیوان بریزید
9-آب سرد بریزید
10-یخ بریزید
– اطمینان حاصل کنید که انبه خام قبل از جوشاندن تمیز بشوئید
– انبه را تا زمان نرم شدن بجوشانید
– هنگامی که پوستش را می گیرد و دانه ها را در می آورید، حرکت شبیه چمچه زنی انجام دهید
–اگر دوست دارید عطر و طعم دود، داشته باشد بجای جوشاندن کبابی کنید
همچنین می توانید ادویه جات ترشی مانند فلفل سیاه و سفید، دانه رازیانه، دارچین و هل اضافه کنید
–تنظیم مقدار اجزاء آنها بر عهده خودتان است
-این نوشیدنی را در ظرف فلزی نریزید چون طعم فلز می دهد آن را در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی بریزید و داخل ظرف کاملا خشک باشد