stew_600x450

این  خورش سیب زمینی سالم، خوشمزه با برنج گرم  سرو شود

 

مواد لازم:
• 2 فنجان سیب زمینی، مکعبی خرد شده
• ½ فنجان گوجه فرنگی، مکعبی خرد شده
• 2 عدد فلفل سبز
• 8 برگ کاری
• ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
• نمک
• ½ فنجان شیر نارگیل
• 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
• ½ قاشق چایخوری خردل
• 3   عدد فلفل قرمز کشمیری خرد شده

روش
• سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز،5 برگ  کاری، پودر زردچوبه، نمک و 1 فنجان آب خوب مخلوط کنید و  درب  قابلمه را گذاشته در شعله متوسط ​​به مدت 20 دقیقه، قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزد
• هنگامی که  پخته شدند شیر نارگیل،  ¼ فنجان آب و نمک، خوب مخلوط کنید و  در شعله متوسط ​​به مدت 2 دقیقه قرار دهید، و گاها هم بزنید
•  روغن  را در یک تابه نچسب کوچک ریخته و دانه خردل را تفت دهید
• هنگامی که دانه صدای ترق و تروق داد،  فلفل قرمز و 3 برگ کاری باقی مانده  را  در روغن سرخ کرده در شعله متوسط ​​چند ثانیه قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد