-Liver

کبد ما مواد مغذی غذا را تجزیه می کند و همه سموم بالقوه یا مواد شیمیایی غیر مفید غذای مصرف شده را برطرف می کند. اولین مرحله سالم سازی کبد ان است که کار درگیری با غذا کاهش یابد، درست همزمان توانمندی دفع سموم را دارد. هر چه بیشتر بتوانید به سمت رژیم غذایی گذشتگان روی آورید کار کبد آسانتر خواهد شد. روزانه یک وعده غذای حاضری مانند سالاد تازه بخورید. سعی کنید از غذاهای مصنوعی و هله هوله دوری کنید. از همه آنهایی که مرکب از مواد مصنوعی اعتیادآورند اجتناب کنید. غذای الی بخورید  این امر به این خاطر مهم است که آنها سمی و عاری از مواد بالقوه ضد آفت نیستند بلکه از توازن ویتامینی و ترکیبات اصلی و مغذی که به مقدار خیلی کمی برای زندگی لازم است بهتر هستند. مواد مغذی زیادی در کار متابولیک کبد دخالت دارند و شما نمی توانید با کمبود انها دوام بیاورید چون که کبد شما به طور کامل از کار مؤثر خودش منحرف می شود.

مواد مغذی برای دفع سموم ضروری هستند؛ اگر شما دچار کمبود شوید توانایی کبد شما کاهش خواهد یافت. آنها شامل سولفور، محتوی اسید آمینه، آهن، روی، ویتامین های گروه B مخصوصاً اسید فولیک و ویتامین C هستند به مکملها اعتماد نکنید، بدن شما آنطوری که نسبت به غذاهای طبیعی واکنش نشان می دهد آنها را نمی پذیرد. جزئیات بیشتر درباره رژیم غذایی و دستور روش زندگی برای بهبودی سلامتی کبد در کتاب «دوری از چربی برای همیشه» همین نویسنده آمده است.

هر موقع احساس گرسنگی می کنید چیزی بخورید، هیچ موقع گرسنه نمانید. به دفعات غذا خوردن بهتر است از اینکه در یک نوبت و به مقدار زیاد بخورید. از خوردن غذاهای سرخ شده و چرب پرهیز کنید اما روغنهای گیاهی خام مانند زیتون و روغن آفتاب گردان (از بهترین ها برای سس سالاد هستند) بخورید که دارای مواد مغذی ضروری هستند. تا جایی که شما آشنایی با غذاهای آلی ندارید، از خوردن فرآورده های حیوانی به استثنای تخم مرغ عسلی، ماهی، ماست کم چربی طبیعی و شیر کم چربی پرهیز کنید. در ترکیب غذاهای حیوانی چربی وجود دارد (از جمله شیر چرب) و مواد آلی این ترکیب آسیب بیشتری را برای کبد به وجود می آورد.

چای طبیعی، قهوه گیاه خودرو و آب بطری تصفیه شده یا اب میوه تازه یا سبزیجات خالص نوشیده یا بخورید. آب را همیشه به اندازه کافی بنوشید هیچ موقع تشنه نمانید. تا جایی که ممکن است از نوشیدن چای و قهوه پرهیز کنید و از تمامی مشروبات الکی نیز همچنین.