father-baby

گاهی اوقات پدران نیز می توانند در آرام کردن نوزاد نقش داشته باشند و وی را آرام کنند و با رفتارهای پدرانه خود توجه نوزاد را به خود جلب کنند.

پدران همیشه نقش کم رنگتری در پرورش فرزندان داشته‌اند اما پای صحبت پدران که بنشینید خواهید فهمید که آنها هم روشهای خاص خودشان را در تسکین  و آرام کردن نوزادان دارند. از گردش شبانه با ماشین تا پستانک و … یادگیری اینکه چطور نوزادتان را آرام کنید نیاز به تجربه و آزمایش دارد اما روشهای پیشنهادی ما حتمابه دردتان میخورد.
دردش را بفهمید
پخش یک موسیقی آرام احتمالا گرسنگی نوزادتان را برطرف نمیکند یا اگر نیاز به تعویض پوشک داشته باشد این روش مناسبی برای آرام کردنش نیست. به عبارت دیگر اول باید علت گریه را پیدا کنید. این احتمالا خیلی منطقی به نظر میرسد اما زمانی که قطار گریه کودک حرکت میکند منطق معمولا در ایستگاه جا میماند.انگشت کوچک‌تان را تعارف کنید
اگر مطمئن نیستید علت گریه نوزاد چیست میتوانید کوچک‌ترین انگشت‌تان را به او بدهید تا بمکد. منتهی کلید اینکه نوزاد از انگشت شما خوشش بیاید این است که ناخن‌تان سقف دهان او را نخراشد.

نوشیدنی بدهید
بهتر است به کودک یک شیشه آب گرم یا شیر خشک بدهید. این یک روش آرام کردن نوزاد است. در این موارد قند آب گزینه مناسبی به نظر میرسد.

تکانش بدهید
بچه‌ها از تکان خوردن خوششان می‌آید و چه کسی بهتر از پدر برای اینکار. کافی است وقتی نوزاد گریه میکند او را در صندلی‌اش جلو و عقب ببرید. این حرکت دو منظوره است به این ترتیب هم نوزاد آرام میشود و هم پدر یک ورزش سبک انجام میدهد. به این صورت که عضلات دو سر بازو در سمت راست  و چپ  تقویت میشود. نوزادتان را روی شانه‌هایتان قرار دهید و دست‌هایش را دور گردنتان بیندازید. بعد خیلی آرام به حالت گهواره‌ای به جلو و عقب بروید یا بچرخید و با پاهای‌تان به زمین ضربه بزنید و آواز بخوانید. سپس به تدریجی تن صدای‌تان را پایین بیاورید تا به سکوت برسید.

صدا تولید کنید
سعی کنید سر و صدا کمی تولید کنید. قطعا میدانید که نوزاد زمانی که در شکم مادر است هم میتواند صداها را بشنود. بنابراین تولید صداهای آرام مانند رادیو، فن یا هود آشپزخانه میتواند گاهی اوقات نوزاد را آرام کند.

قنداق کردن را یاد بگیرید
وقتی نوزادتان گریه میکند یکی از کارهایی که میتوانید به عنوان پدر انجام دهید این است که قنداقش کنید. این کار اصلا سخت نیست فقط کافی است یک پتوی نرم و سبک را سه گوش کنید و اول قسمت پایینی را به سمت پاهای کودک جمع کرده و بعد دو طرف پتو را به دو طرف جمع کنید.

ماساژش دهید
ماساژ دادن نوزاد حتما به آرام کردن او کمک میکند و هم یکی از روشهایی است که به کمک آن شما میتوانید ارتباط عاطفی بهتری با فرزندتان برقرار کنید. حواس‌تان باشد که باید حتما روش درست ماساژ دادن را بلد باشید.

کی گریه نگران کننده می‌شود؟
نوزادان مختلف گریه‌های متفاوتی دارند. مهم این است که یک الگوی طبیعی گریه از کودکتان استخراج کنید. قاعده کلی این است که اگر نوزاد به طور مداوم و بدون کنترل به مدت ۲ ساعت گریه کرد باید با دکتر مشورت کنید. با صبر و مهربانی و با استفاده از تکنیکهای آرام‌بخش برای کودک باید برخی از راه‌های آرام کردن نوزاد را پیدا کنید.