sharbat

آلوی قرمز 500 گرم

آلبالو 250 گرم

شکر 2 لیوان

چوب دارچین 1 عدد

هل 4-5 عدد

فلفل شیرین 1 قاشق چای سرخالی

زنجبیل  1قاشق چای سرخالی

آب 16 لیوان

 

طرز تهیه:

آلبالو  و آلو را شسته و تمیز نی کنیم در قابلمه ریخته و  8 لیوان آب می ریزیم.دارچین- هل و فلفل شیرین را ریخته و درحرارت قرار می دهیم تا میوه ها نرم شوند  سپس از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود س

سپی از صافی رد کرده به آب آن شکر ریختخ و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود بقیه 8 لیوانم آب را هم می ریزیم و خوب هم میزنیم وقتی سرد شد در یخچال می گدتریم و سرد می نوشیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.