با ارده شیر, پوره سیب زمینی درست کنید

food

این پوره سیب زمینی از بقیه پوره هامتفاوت است  در حقیقت یک نوع پیش غذا و طعم و مزه متفاوت است  و خیلی شبیه به حموس است ولی چون ادویه های زیادتری دارد طعمش متفاوت تر شده است. همچننی بعنوان یک شام مختصر هم استفاده می شود

 

 

مواد لازم:

  • ۵ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری کره
  • ۱ عدد لیمو، آب گرفته شده
  • ¼ فنجان ارده شیره
  • ۲ حبه سیر، رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

سس: 

  • ۱ قاشق چایخوری زیره‌ی سبز
  • ۱ قاشق چایخوری سماق
  • روغن زیتون خالص و بودار

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را پوست کرده، مکعبی خرد کنید و اجازه دهید تا بپزند و نرم شوند.
  2. سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و آنها را بعلاوه‌ی تمام مواد به غیر مواد سس در مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم شود.

نکته: شما می‌توانید تمام مواد لازم برای تهیه‌ی پوره‌ی سیب‌زمینی را با پوره‌کن آماده نمائید تا بافتی لطیف حاصل شود.
پوره را در بشقاب مخصوص سرو بریزید، زیره و سماق را روی آن بپاشید و روغن زیتون‌ها را روی آن بچکانید.
پوره را به عنوان پیش‌غذا یا کنار غذا سرو کنید.

زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : 15 دقیقه | زمان کل : 20 دقیقه
 منبع : www.cookingmagazine.ir
۲۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.