1-Diced-hard-boiled-eggs-for-egg-salad

یادتان باشد هر موقع که سالاد درست می کنید افزودن تخم مرغ را فراموش نکنید چون فایده های زیادی دارد که در این بخش پژوهشگران درباره فایده های آن به شما اطلاعاتی دادند که  تحقیقات آنها را ثابت کرده است 

یافته‌های یک مطالعه انجام شده که نتایج آن در نشریه «AJCN» که از معتبرترین مراجع تغذیه بالینی در دنیاست، انتشار یافته، نشان می‌دهد استفاده از تخم‌مرغ روی سالاد باعث می‌شود جذب کارتنوئیدهای موجود در آن افزایش پیدا کند.»
در این مطالعه که روی 16 نفر در سه گروه صورت گرفت، مشخص شد گروهی که بیشترین میزان تخم‌مرغ را همراه با سالاد دریافت کرده‌اند، جذب کارتنوئیدها در این افراد، در مقایسه با گروهی که روزانه نصف تخم‌مرغ روی سالادشان افزوده شده و گروهی که در ترکیبات سالاد آنها اصلا تخم‌مرغ وجود نداشته، افزایش داشته است.»
با افزودن تخم‌مرغ به سالاد، جذب کارتنوئیدها که شامل لوتئین، بتاکاروتن و زآگزانتین است 3/8 برابر افزایش پیدا می‌کند و اثرات آنتی‌اکسیدانی آن نیز افزایش می‌یابد.»

با توجه به نتیجه این تحقیق افزودن یک قاشق سس که از تخم‌مرغ و روغن تهیه شده، به مراتب بهتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون است چون علاوه بر اینکه کالری کمتری دارد، میزان جذب کارتنوئیدهای موجود در سالاد و خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن به دلیل وجود تخم‌مرغ افزایش پیدا می‌کند. یک قاشق روغن زیتون حدود 120 تا 130 کالری دارد درحالی که یک قاشق سس مایونز که از روغن و تخم‌مرغ تهیه شده، دارای 60 تا 70 کالری است.»

منبع : www.salamaneh.com