images.jpg756885686

اگر می خواهید آرامش به زندگی تان باز گردد و به طور حقیقی و ماندگار  آن را در زندگی تان لمس کنید به این توصیه ها توجه کنید.

حجت‌الاسلام دوست‌علی محمدی ، اظهار کرد: سرچشمه اکثر بیمارِی‌های روحی و روانی مربوط به احساس تنهایی می‌شود که با انسان همراه است و در درازمدت این مشکل روانی تبدیل به بیماری جسمانی در فرد می‌شود که به ‌طور مثال افرادی که عصبی و پرخاشگر هستند از بیماری زخم معده رنج می‌برند، چرا که فرد به دلیل مشکل عصبی و عدم ثبات روحی و روانی قادر به جویدن کامل غذا نیست، در نتیجه در پی مشکل روحی دچار مشکل جسمانی نیز می‌شود.

وی افزود: خداوند متعال با آشنا بودن به آفرینش خود اسباب مورد نیاز زندگی انسان را نیز مهیا کرده است که در این رابطه آرامش نیز یکی از مهم‌ترین سهم‌هایی است که نصیب انسان می‌شود، ولی آرامش اصلی آرامشی است که از سوی خداوند محقق می‌شود.

وی تصریح کرد: این کار بیهوده‌ای است که انسان برای به دست آوردن آرامش خود رو به ‌سوی کارهایی آورد که جز فنا چیزی سهم انسان نمی‌شود، پس عاقلانه است که انسان با شناختن حقیقت آفرینش خود به دنبال آرامش اصیل و ماندگار برود تا از زندگی خوبی نیز برخوردار باشد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: خداوند با این آیه با انسان‌ها اتمام ‌حجت کرده است که هیچ ‌چیز جز یاد خداوند آرامش را در انسان مهیا نمی‌کند و این آرامش در انسان‌ها متفاوت است، به طوری که آرامش هر کس به‌ اندازه درجه ایمان وی است. هر اندازه انسان از ایمان بالاتری برخوردار باشد از آرامش عمیقی‌تری برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: ایمان شبیه درخت تنومند است که هر اندازه قوی باشد از ریشه خوبی برخوردار است و هر اندازه ضعیف باشد به ‌راحتی همچون علف از خاک خارج می‌شود و در سخت‌ترین شرایط و مشکلات بدون کوچک‌ترین مقاومتی بر باد می‌رود، ولی ایمان قوی همچون درخت در برابر طوفان‌های سهمگین چنان مقاومتی از خود نشان می‌دهد که طبیعت در برابر وی سر تعظیم فرود می‌آورد.

وی یادآور شد: با شرایط حاکم در جامعه باید مراقب ایمان خود باشیم تا با کوچک‌ترین نسیمی بر باد نرود که این مستلزم رابطه خوب بندگی با خالق هستی است که کافی است با یک ‌قدم گذاشتن به سویش چند قدم برای بنده‌اش بردارد، پس برای یافتن آرامش حقیقی باید ایمان خود را ارتقا دهیم.

(ایسنا)