mashed-potato-muffins

اگر مقداری پوره سیب زمینی دارید و میخواهید با آن شام درست کنید این رسپی را بخوانید مافین مدل جدید است  که مناسب شام است و کالری کمی دارد

مافین پوره سیب زمینی پنیری

همه ی چیزی که لازم دارید، پنیر چدار، پیازچه و پوره سیب زمینی است تا یک مافین لذیذ آماده کنید که رویه ای برشته و قهوه ای دارد و داخل آن نرم و پنیری است. بهتر از همه این است که هر ماده ی غذایی اضافی مانند گوشت مرغ را به آن اضافه کنید. می توانید آن را همینطور ساده و پنیری درست کنید یا هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید.

مناسب برای: ۱۲ نفر
زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:  ۴۰ دقیقه

مواد لازم

•    ۳ پیمانه پوره سیب زمینی
•    ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
•    ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
•    ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

طرز تهیه

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. به قالب مافین نچسب روغن اسپری کنید.

mixing-ingredients

در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، تخم مرغ، ۴/۳ پیمانه پنیر چدار و ۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده را مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی، مخلوط سیب زمینی را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در قالب های مافین بگذارید.

scooping

مافین ها را حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی قهوه ای شوند و اطرافشان برشته شود. قالب را از فر خارج کنید ۱/۴ از پنیر چدار را که باقی مانده بود روی مافین ها بریزید و دوباره به مدت ۳ دقیقه در فر بگذارید. آن ها را از فر خارج کنید و بگذارید حدود ۵ دقیقه در قالب بمانند تا خنک شوند.

potato-muffins

مافین ها را در ظرف سرو بگذارید و کمی پیازچه خرد شده رویشان بپاشید و سرو کنید.

نکته

برای اندازه گیری پوره سیب زمینی، پوره را با استفاده از اسکوپ در پیمانه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
پوره های سیب زمینی غلظت متفاوتی دارند. اگر سفتی پوره ی سیب زمینی شما کم است، یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید تا سفت تر شود.

منبع : baghdaroo.com