44

ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار قوی در پیاز با برخی  ازعوارض بیماری قند خون بالا مبارزه میکند..پیاز قرمز بسیار پرخاصیت است، میزان گلوکز قند خون  را پایین ترمی آورد .  برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. پیاز قرمز التهاب  عروق خونی را کاهش می دهد. پیاز دارای ترکیبات سولفور و مواد معدنی کلسیم، منیزیم است که  می تواند مانع از رشد سلول های سرطانی شود ، و دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است که می تواند درد معده را تسکین دهد . سعی کنید یک پیاز قرمز را در سالاد، ساندویچ، سوپ، مخلوط کنید یا با  سبزیجات بخار پزکنید

پیاز برای حفظ سلامت مفید است و مصرف روزانه آن، از بروز عفونت ها و بیماری های مختلف پیـشگـیـری می کند. اگـر مریض احوال هستید و بــه درمان سریع نیاز دارید،مصرف پیاز بهترین درمان است.

خواص پیاز :

– فیتوکمیکال موجود در پیاز عملکرد ویتامین C را در بدن بهبود می بخشد.

– کروم آن باعث تنظیم قندخون می شود.

– قرن هاست که از پیاز برای کاهش التهاب و درمان عفونت استفاده می شود.

– مصرف پیاز خام، میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد و در نتیجه باعث حفظ سلامت قلب می شود.

– ترکیب قوی موجود در آن به نام کورستین، نقش چشمگیری در پیشگیری از سرطان دارد.

– روی گزیدگی زنبور، بلافاصله آب پیاز بمالید تا درد و سوزش آن تسکین پیدا کند.

– با از بین بردن رادیکال های آزاد، خطر بروز زخم معده را کاهش می دهد.

– مخلوطی از آب پیاز و عسل، ناراحتی سرماخوردگی، سرفه، گلودرد، حساسیت، تب و … را برطرف می کند.

– قرار دادن برش های پیاز روی پیشانی، از بروز عارضه جانبی تب پیشگیری می کند.

– مصرف روزانه یک عدد پیاز، بی خوابی یا اختلال خواب را برطرف می کند.

– با افزایش ترشح معده، ناراحتی گوارشی را برطرف می کند.

– از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند.

– التهاب ایجاد شده در مفصل ها را برطرف می کند.

– مالیدن مخلوطی از آب پیاز و زردچوبه، لکه های تیره روی پوست را از بین می برد.

– تقویت کننده حافظه و سیستم عصبی است.

منبع-پارسی طب