images

اگر این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود بهتر می توان از پیشروی و حادشدن آن در افراد مبتلا جلوگیری کرد!

دکتر داریوش نسبی تهرانی  با بیان اینکه تشخیص زودهنگام آلزایمر بسیار حائز اهمیت است، گفت: اگر علائمی چون ضعف حافظه، کاهش توانایی در قضاوت، استدلال و انجام امور روزمره و تغییرات در حالات و رفتار خود یا اطرافیان­‌تان مشاهده کردید، به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

وی یادآور شد: بعضی از بیماری‌ها یا حالات ممکن است علائمی شبیه آلزایمر را ایجاد کنند مانند، افسردگی، بیماری‌های تیروئید یا مشکلات قلبی، برخی عفونت‌ها، تداخلات داروئی و مصرف الکل.

نسبی تهرانی درباره اهمیت تشخیص به هنگام این بیماری گفت: شناخت ریشه‌های علائم آلزایمر به افراد کمک می‌کند تا منشاء علائم را بشناسند، مراقبت مناسب، درمان و پشتیبانی لازم را دریافت کرده و برای آینده برنامه‌ریزی کنند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: تشخیص طبی از طریق مجموعه سنجش و ارزیابی دقیق و حذف دلایل احتمالی دیگر انجام می‌شود. پزشکان اغلب 80 تا 90 درصد اوقات می‌توانند تشخیص صحیح دهند. ممکن است پزشک معالج نظر دهد که بیمار باید به تعدادی متخصص برای تشخیص بیماری مراجعه کند.

نسبی تهرانی اضافه کرد: این افراد متخصص شامل روانشناس، روانکاو، متخصص مغز و اعصاب و سالمندان، پرستار، مددکار اجتماعی و متخصص کاردرمانی می‌شوند و مشکلات ایجاد شده در حافظه، توانائی استدلال، تکلم و قضاوت و اثرات آن بر زندگی روزمره بیمار را بررسی می‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا