getty_rm_photo_of_teen_girls_laughing

در میان گروه های دوستانه در صورتی که یکی از افراد از ناراحتی روحی یا افسردگی رنج می برد امکان بهبودی و انتقال شادی به وی بسیار بالاست!

فرانچز گریفتیز مسوول تحقیق از دانشگاه وارویک انگلیس می گوید:بسیاری از والدین از تاثیر دوستان بر فرزندانشان در گروه های دوستانه به ویژه در گروه سنی نوجوانان نگران هستند اما نتایج تحقیقات در گروههای مختلف دختران و پسران نشان داد که المان های افسردگی در میان یک گروه شیوع پیدا نمی کند اما خلق و خوی توام با شادی و نشاط از دوستان بر دیگران تاثیر گذار است.
این محقق در یک بیانیه مطبوعاتی افزود: با بررسی گروه های متفاوت دوستانه و با استفاده از نمودارهای ریاضی متوجه شدیم که خلق و خوی افسرده افراد در یک گروه به هنگام انتقال به دیگران بسیار ضعیف شده و از بین می رود
بر این اساس این محققان معتقدند حضور افراد و به ویژه نوجوانان افسرده ، ناراحت و ناراضی از وضعیت خود در گروههای دوستانه می تواند روش اجتماعی و درمانی مناسبی برای بهبود خلق و خوی آنها و یا حتی افسردگی در این بیماران شود.
نتایج این تحقیق پس از هفت بررسی در میان گروههای دوستانه دو هزار و 194 دختر و پسر دبیرستانی در 12 سطح طی سال های 1994-1995 اعلام شد.
طبق این اطلاعات احتمال ابتلا به افسردگی در میان گروههای دوستانه که بیش از پنج دوست شاد و سالم از نظر روانی وجود دارد احتمال گسترش افسردگی به نصف کاهش می یابد. همچنین در صورتی که در گروه های دوستان نوجوانان 10 نفر شاد باشند احتمال بهبودی افراد دارای افسردگی در میان آنها تا دو برابر افزایش می یابد.

ایرنا