yogurt2ماستی که در شیشه آموزش می دهیم  مثل سنگ سفت می شود ماست وقتی داخل شیشه درست می شود بسیار سالمتر است مطمئنم که وقتی این ماست را درست کردید خوشتان خواهد آمد و همیشه این مدلی ماست درست خواهید کرد.

مواد لازم :

شیر پر چرب 2.5 لیتر

ماست 2 قاشق

شیشه 2 عدد

yogurt

طرز تهیه :

اول شیر را در قابلمه می ریزیم به اندازه شیر در قابلمه توجه می کنیم باید زمانی از حرارت برداریم که شیر به اندازه دو انگشت پایین آمده باشد اگر زیاد نجوشد ماست آبدار می شود زمانی که شیر جوشید حرارت را کم کرده حداقل 20 دقیقه بجوشد. وقتی جوشید و به اندازه لازم رسید درب قابلمه را گذاشته  ومی گذاریم سرد شود درب قابلمه را می گذاریم که شیر خامه نبندد گاها دمای شیر را با دست کنترل می کنیم که انگشت گز باشد (یعنی بتوانید انگشت خود راداخل آن تا ده بشماریم و نسوزاند) وقتی به این اندازه رسید در یک ظرف یک استکان از آن شیر را ریخته ماست را ریخته و با همزن دستی خوب هم می زنیم  این مخلوط را داخل قابلمه ریخته  و با ملاقه خوب هم می زنیم  باید عجله کنید که شیر سرد نشود شیر را در شیشه ها ر ریخته و  بین درب  و شیشه را با دستمال می بندیم که آب داخل ماست چکه نکند  در غیر اینصورت آب می اندازد  رویش حوله و یا پارچه می کشیم آنها را در گرمترین جای خانه قرار دهید 4 ساعت بعد ماست آماده است اگر هنوز نبسته باید کمی دیگر بماند زیاد هم نباید بماند چون آب می اندازد با این روش 4 ساعته ماست میبندد یکی دو روز داخل یخچال بماند سپس آماده خوردن است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.