نان تستاگر از طرفداران نان تست خانگی هستید بعد از یاد گرفتن  این رسپی  دیگر از بیرون این نان را نخواهید خرید

مواد لازم:

مایه خمیر 1 پاکت

شیر 1 لیوان

آرد نیم کیلو

آب ولرم 1 لیوان

شکر 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق چای

کره 1 قاشق در دمای محیط نرم شود

نان تست1

طرز تهیه:

مایه خمیر و کمی آب را مخلوط کرده 5 دقیقه بماند  سپس شکر,نمک,روغن و آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم  سپس بقیه آب و شیر را کم کم میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم هم زده تا قوام بیاید رویش یک پارچه کشیده 2 ساعت بماند  سپس 5 دقیقه  دوباره ورز داده  خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در قالبهای چرب شده شکل اک مک می دهیم سپس دوباره رویش دستمال کشیده 45 دقیقه تا 1 ساعت استراحت کند سپس در فر 200 درجه بمدت 25-30 دقیقه می پزیم وقتی رویش طلایی شد یعنی پخته است وقتی کاملا سرد شد برش می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد