food2

هم خوردنش انسان را به اشتها می آورد و هم  درست کردن آن خوشانید است.از این مقداز 14-15 عدد بدست می آید  ومیتوانید داخل آن را به دلخواه خودتان مواددیگر  از قبیل اسفناج , سیب زمینی و  یا مارمالاد  و میوه هم قرار دهید

مواد لازم:

آرد 2  استکان بزرگ

شیرولرم 130 میلی لیتر ( ا استکان کوچک)

کره 40 گرم در دمای محیط نرم شود( 1 قاشق)

مایه خمیر 7.5 گرم ( نصف پاکت)

مواد داخلی:

پیاز 1 عدد مکعبی خرد شده

هویج رنده شده 1 عدد

قارچ 1 لیوان یا کنسرو قارچ 1 لیوان

گوشت چرخ شده 250-300 گرم

کره 1 قاشق مربا

نمک و فلفل سیاه

پاپریکا

تخم مرغ 1عدد

 

رویه:

زرده تخم مرغ

کنجد

food1

طرز تهیه :

مایه خمیر و آب ولرم را  را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 5-10 دقیقه بماند. سپس به مایه خمیر آماده شده  تخم مرغ و کره ریخته و خوب مخلوط می کنیم یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم

مواد د اخلی:

پیاز و هویج را در کره تفت می دهیم  و کنار می گذاریم در همان تابه قارچها را ریخته تا آبش را بکشد  سپس  روی هویجها می ریزیم سپس گوشت چرخ شده را تفت می دهیم  و نمک و ادویه جات را ریخته سپس داخل گوشت چرخ کرده موادی که تفت داده بودیم می ریزیم  و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم  خوب مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و باز میکنیم  و با دهانه لیوان قالب می زنیم  از نصف خمیر برای رویش هم استفاده میکنیم  و سط خمیر دوم  را قالب کوچک زده  به خمیر اولی از مواد داخلی گذاشته و خمیر دومی را روی آن قرار می دهیم

 کناره های خمیر را با چنگال می بندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده وکمی کنجد می زنیم.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.