breast-feeding-baby

شیردهی به نوزاد می تواند موجب کاهش آسیب ها و علائم بیماری ام اس شود.

 ام اس؛ هنوز بسیاری از ما با شنیدن اسم این بیماری وحشت زده و مستاصل می شویم، اغلب ما گمان می کنیم ام اس بیماری لاعلاجی است که سرانجامی جز فلج شدن ندارد. تفکرات اشتباه ما در مورد مشکلات این چنینی باعث شده است، برخی از بیماران مبتلا به ام اس بسیاری از خوشی های زندگی از جمله: ازدواج کردن و بچه دار شدن را از خودشان محروم کنند. این درحالی است که همه این کارها می تواند در بهبود آنها نقشی اساسی ایفا کند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی، شاید بسیاری از بیماران مبتلا به ام اس تصمیم بگیرند برای محافظت از خودشان یا درگیر نکردن فرد دیگری تا پایان عمر تشکیل خانواده ندهند. تصمیمی که تا حد زیادی وابسته به رفتارهای اطرافیان و حرف و حدیث هایی است که از گوشه و کنار می شنوند. این در حالی است، که ازدواج کردن و به دنبال آن بچه دارشدن تأثیر شگرفی در بهبود و متوقف کردن علائم این بیماری به خصوص در خانم ها دارد. بنا بر تحقیقات انجام شده، اغلب زنان مبتلا به ام اس نه تنها در طول بارداری بلکه حتی تا چند ماه پس از تولد نوزاد هم دچار حمله نمی شوند.

این پدیده با شدت بیشتری در میان زنان مبتلا به ام اسی دیده می شود که تمایل دارند خودشان به نوزدشان شیر بدهند. دانشمندان می گویند: این گروه از بیماران زن تا 6 ماه پس از تولد نوزاد کمتر از دیگران حمله های عصبی را تجربه می کنند. در واقع، شیر دادن باعث بروز تغییرات هورمونی در بدن زنان می شود و همین تغییرات نقش مهمی در جلوگیری از بروز عوارض بیماری ام اس ایفا می کنند.بنابراین، اگر خانم مبتلا به ام اس در اطراف شماست، که دوست دارد که به تازگی زایمان کرده و تصمیم دارد شخصاً به فرزندش شیر بدهد به هیچ وجه مخالفتی نکنی؛ ابراز این حس عمیق مادرانه نه تنها موجب سلامت نوزاد می شود بلکه به زندگی سالم تر مادر هم کمک می کند.

منبع scienceworldreport