بررسی مزایا و معایب انواع طبخ مرغ

مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف درسراسر جهان می باشد. در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد و به عنوان غذای رسمی شناخته می شود. انواع گوناگونی برای طبخ مرغ وجود دارد که در این مطلب به بررسی ممزایا و معیاب آنها خواهیم پرداخت. همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می تواند آن را سالم یا ناسالم کند .   برخی افراد عقیده دارند بریان یا کنتاکی کردن مرغ بهترین روش طبخ است . تعدادی دیگر بر این باورند که تنها مرغ آب پز می تواند نیاز … ادامه خواندن بررسی مزایا و معایب انواع طبخ مرغ