5

برای انتخاب صندلی مناسب برای کودک بهتر است جنس مرغوب و استاندارد آن را تهیه کنید چون تاثیر مستقیمی در پیشگیری از بروز آسیب دیدگی در فرزندتان دارد سعی کنید نوع پلاستیکی یا دست دوم آن را تهیه نکنید.

گلوریا دل کاستیلو کارشناس ایمنی مسافران کم‌سن در بیمارستان کودکان سین‌سیناتی می‌گوید: «ما از کارمان با هزاران خانواده در سراسر آمریکا در طول دهه گذشته متوجه شده‌ایم که نصب این صندلی‌ها می‌توانند کار سختی باشد. در واقع این آمار که از هر چهار صندلی کودک، یکی‌شان درست نصب نمی‌شود، هشداردهنده است.»

به گفته دل‌کاستیلو، یکی از برداشت‌های نادرست رایج این است که صندلی‌های دست‌دوم همیشه ایمن هستند؛ اما واقعیت این است که این صندلی‌ها تاریخ پایان مصرف دارند یا ممکن است در حوادث قبلی آسیب‌دیده باشند، به‌علاوه پلاستیک در طول زمان خراب می‌شود.

اگر می‌خواهد از صندلی کودک دست‌دوم استفاده کنید، تاریخ پایان مصرف آن را که معمولا روی برچسبی روی صندلی و روی کارت ثبت صندلی قرار دارد، چک کنید. صندلی‌های گران‌تر لزوما ایمن‌تر نیستند. همه صندلی باید استانداردهای مصوب را داشته باشند. برخی از صندلی‌ها به علت اجزایشان برای مثال پارچه، کفی یا سایر خصوصیات اضافی گران‌تر هستند.

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که کودک یک‌ساله را می‌توان در صندلی‌های کودک روبه‌جلو قرار داد، اما آکادمی متخصصان اطفال آمریکا می‌گوید، کودکان تا پایان دوسالگی یا تا زمانی که وزن یا قدشان از ابعاد صندلی بگذرد، باید در صندلی‌های رو به عقب قرار داده شوند.

برخی از والدین اعتقاد دارند که هنگامی‌که اندازه کودکان از ابعاد صندلی کودک یا صندلی بوستر بزرگ‌تر می‌شود، کودکان را می‌توان در صندلی جلو نشاند. اما این باور هم نادرست است و به گفته دل ‌کاستیلو ایمن‌ترین جا برای کودکان کمتر از ?? سال در صندلی عقب ماشین است.

کودکانی با قد کمتر از 44/1 سانتی‌متر باید در صندلی‌های بوستر بنشینند، تا کمربندهای ایمنی بتوانند محافظت مناسب را برای آنان ایجاد کنند. کمربند ایمنی که از روی کمر یا گردن کودک- و نه از روی سینه او – بگذرد، ممکن است در هنگام تصادف باعث ایجاد آسیب‌دیدگی شود.