mafin

رسپی های مافین طرفدار زیادی دارد  امروز هم برایتان یک نوع مافین با رسپی و مدل جدید آموزش می دهیم بخصوص اگر کیک  با طعم دارچین دوست داشته باشید این رسپی مناسب شماست این مقدار برای 4-6 نفر  است

 

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

روغن مایع 1 استکان

شیر 1 استکان

شکر 1 استکان

آرد 2 لیوان

هویج 1 عدد

دارچین 1 قاشق سرخالی

رویه:

مربای آلبالو

mafin1

mafin2

طرز تهیه:

در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط میکنیم  رویش بکینگ پودر, وانیل, شیر, روغن مایع و آرد می ریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم در آخر دارچین و هویج رنده شده را هم به این مخلوط اضافه میکنیم قالب مافین را چرب کرده و مایه کیک را  مطابق تصویر در آن می ریزیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده می پزیم وقتی ولرم شد برمبگردانیم و در ظرف می چینیم  اگر خواستید رویش مربای آلبالو می ریزیم و سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد