مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

طرز تهیه شیرینی متفاوت طرز تهیه شیرینی خانگی شیرنی یک تخم مرغی آموزش شیرینی سیب و پرتقال

اگر مهمانتان یا عضوی از خانواده تان از شیرینی با طعم پرتقال و یا سیب خوشش می آید می خواهیم یک شیرینی را یاد بدهیم که با درست کردن این شیرینی می توانید او را خوشحال کنید این هم رسپی ما:

 

خمیر:

کره 250 گرم

تخم مرغ 1 عدد

ماست 1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شکر 1 لیوان

نمک یک پنس

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد به اندازه لازم

مواد د اخلی:

سیب 3 عدد

رنده پوست 1 عدد پرتقال

شکر 4 قاشق

دارچین 1 قاشق چای خوری سرپر

گردو یا فندق خرد شده 3 قاشق

رویه:

پودر قند

طرز تهیه شیرینی متفاوت طرز تهیه شیرینی خانگی شیرنی یک تخم مرغی آموزش شیرینی سیب و پرتقال

 

طرز تهیه شیرینی متفاوت طرز تهیه شیرینی خانگی شیرنی یک تخم مرغی آموزش شیرینی سیب و پرتقال

طرز تهیه شیرینی متفاوت طرز تهیه شیرینی خانگی شیرنی یک تخم مرغی آموزش شیرینی سیب و پرتقال

طرز تهیه :

 

ابتدا مواد داخلی را درست میکنیم به این شیوه که  در یک تابه رنده پوست پرتقال, سیب, شکر و دارچین را ریخته 5 دقیقه تقت می دهیم تا سرخ شود سپس از حرارت برمیداریم و فندق را می ریزیم و میگذاریم سرد شود. حالا خمیر را درست می کنیم برای این کار  تخم مرغ, ماست, روغن مایع و  کره را می ریزیم  و با دست هم میزنیم سپس وانیل, بکینگپودر و آرد را می ریزیم  خوب ورز داده و 5 دقیقه استراحت می دهیم  و  روی یک سطح شکل دار باز میکنیم که شکل دار شود  اول تکه هایی به اندازه بزرگتر از گردو برمیداریم سپس مواد داخلی را گذاشته  و میبندیم ودر سینی فر میچینیم همه مواد را به این شکل درست میکنیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرا میدهیم   و سینی دوم را قرار میدهیم دو سینی کل 40 دقیقه طول میکشد سپس رویش پودر قند میپاشیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 7 آذر 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x