شیرینی خرمالو

این شیرینی از رسپی هایی که همیشه آموزش میدهیم خیلی فرق دارد این شیرینی خیلی نرمی است با شیر, قهوه یا چای بنوشید هرکدام را با این شیرینی بنوشید می شود با این مقدار 20 عدد شیرینی بدست می آید

مواد لازم:
آرد 290 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
جوز هندی کوچک 1عدد
وانیل 2 قاشق چایخوری
شکر 200 گرم
 پوره خرمالو 3 عدد
تخم مرغ بزرگ 1عدد
 کره نرم شده 100 گرم
گردوی کوبیده شده 50 گرم
شیرینی خرمالو1
طرز تهیه :

آرد, بکینگ پودر, د ارچین, هل, جوز هندی, وانیل و شکر را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط میکنیم  در یک ظرف دیگر  تخم مرغ هم زده شده,  کره نرم شده,را خوب هم میزنیم سپس پوره خرمالو را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم مخلوط  آرد را به مخلوط تخم مرغ می ریزیم و با ریسک مخلوط میکنیم اکنون گردو را ریخته و دوباره با ریسک هم میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته  به فاصله 3-4 سانت  با قاشق بستنی می ریزیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده  بمدت 12-13 دقیقه قرار داده تا  کناره هایش قهوه ای شود وقتی سرد شد سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد