مشاوره زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
یخ زدن مواد خوراکی فریز کزدن برخی مواد طعم و انسجام میوه خوردن مواد غذایی تازه پلاسیدگی میوه خارج شدن از حالت اصلی
چه مواد غذایی را نباید فریز کرد حالت منجمد برای کدام مواد غذایی مضر است ؟این مواد غذایی را چگونه باید نگهداری کرد تا دچار مشکل نشوند توصیه های مهم در این زمینه کدامند بهتر است به فکر روش دیگری به جز فریز کردن برای برخی مواد غذایی باشید

 اشتیاق به خوردن مواد غذایی تازه و فصلی بودن بسیاری از مواد غذایی‌ها و میوه‌ها باعث می‌شود، افراد بخواهند برخی از غذاها را در فریزر نگه دارند تا از این طریق بتوانند آن‌ها را تازه مصرف کنند. اما توجه به این نکته مهم است که نگهداری مواد غذایی مختلف متفاوت است و نمی‌توان همه مواد را برای تازه ماندن در فریزر گذاشت. در واقع مدت زمانی که غذاها برای یخ‌زدایی نیاز دارند با هم متفاوت است.
برخی از مواد عذایی سرشار از آب هستند و به همین دلیل به سرعت یخ می‌زنند اما یخ زدن آن‌ها موجب پارگی دیواره سلولی آن‌ها و در نهایت پلاسیدگی و خارج شدن از حالت اصلی آن‌ها می‌شود. از این طریق آن‌ها طعم، عطر و رنگ خود را از دست می‌دهند.اما یخ زدن ترشیجات به این علت که دیواره‌های سلولی آن‌ها از هم جدا است، مشکلی ایجاد نمی‌کنند. علاوه بر این، یخ زدن گوجه فرنگی تازه اگر بعد از آن تنها برای پخت استفاده می‌شود، بلامانع است اما اگر قصد خوردن و استفاده خام از گوجه فرنگی دارید به هیچ وجه آن را در فریزر نگه ندارید زیرا حالت، طعم و انسجام خود را از دست می‌دهد.
در اینجا به 10 ماده غذایی اشاره می‌کنیم که نباید آن‌ها را در فریزر بگذارید، زیرا بعد از یخ زدن حالت سفتی انسجام و گاهی اوقات طعم و عطر خود را از دست می‌دهند.
گفتنی است؛ اگر بعد از فریز کزدن این مواد قصد پختن آن را داشته باشید، ممکن است این مشکلی بوجود نیاید.
1- کرفس
2- کاهو
3- خیار
4- انواع سبزیحات خوراکی همچون شاهی، تربچه و غیره
5- سیر و پیاز
6- روغن زیتون
7- سیب زمینی
8- عسل
9- شیر، ماست و پنیر
10- غذاهای سرخ‌شده
5 1000
ارسال شده در 1 بهمن 1394 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x