دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
763332_830
این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذ است و به خاطر وجود عدس بسیار مقوی است پاستای پاپیونی موجود در آن زیبایی خاصی به این سوپ داده است و برای کودکان و اطفال انتخاب مناسبی است همچنین برای خانم ها به خاطر وجود آهن در عدس بسیار مناسب است

 سوپ پاستا و عدس سوپی است که در طرز تهیه آن پاستا به کار رفته است, در این دستور از نوع فارفالین, پاستای پاپیونی کوچک استفاده شده است.
  • مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
  • مناسب برای تعداد : 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :

  •  ژامبون , نگینی خرد شده : 4 برش
  •  پیاز , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , کوبیده شده : 2 حبه
  •  ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد
  •  پاستا فارفالین یا اسپاگتی به تکه های کوتاه خرد شده : 50 گرم
  •  کنسرو عدس , آبکش شده : 400 گرم
  •  عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت : 2 پیمانه
  •  نعناع تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ پاستا و عدس :

1. ژامبون را به همراه پیاز , سیر و کرفس داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید . به مدت 4 تا 5 دقیقه مواد را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز نرم شده و رنگ ژامبون شروع به قهوه ای شده نماید .

2. پاستای خشک را به ماهیتابه افزوده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود .

3. عدس و عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت را به مواد افزوده و بگذارید مخلوط به جوش بیاید . سپس حرارت را کم نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه مواد را بپزید تا پاستا به خوبی نرم شود .

4. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نعناع خرد شده ی تازه را به آن بیافزایید .

5. سوپ را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :

در صورت تمایل , از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده نمایید , عصاره سبزیجات یا گوشت را قبل از اضافه نمودن پاستا داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع مواد را بپزید تا عدس ها نرم شوند . آنگاه پاستا را اضافه نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید .

وب سایت آشپزی سریع و آسان
5 1000
ارسال شده در 9 بهمن 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x