782556_524

این کیک اسفنجی با عطر لیمو همراه است روش تهیه آن مانند کیک های اسفنجی ساده است با این تفاوت که بو و عطر و طعم لیمو دارد برای عصرانه فرزندانتان گزینه خوبی است

سایت مواد لازم: کیک اسفنجی یکی از کیک‌های پایه در شیرینی‌پزی به شمار می‌آید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید. کیک اسفنجی لیمویی را می‌توانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده  و برای جشن‌ها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم

  •     یک فنجان آب
  •     سه قاشق غذا خوری آرد ذرات
  •     سه عدد زرده تخم مرغ
  •     نصف فنجان آب لیمو تازه
  •     شکر 1،1/2 فنجان
  •     کیک اسفنجی یک عدد
  •     رنده پوست لیمو
  •     خامه شیرین شده

طرز تهیه:

 1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم

2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود

3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم

4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید