20

آموزش تصویری  و گام به گام این شیرینی دو رنگ ترکیه را در ادامه  مطلب یاد بگیرید

مواد لازم:
کره 250 گرم
روغن مایع 1 استکان
شکر 1 لیوان
نشاسته گندم 4 قاشق
کاکائو 2 قاشق سرپر
آرد 3.5-4 لیوان
espiral
espiral1
espiral2
espiral3
espiral4
espiral5
espiral6
espiral7
espiral8
espiral9
espiral10
espiral11
espiral12
espiral13
طرز تهیه :
در یک کاسه کره نرم شده گذاشته  رویش روغن مایع؛ شکر,نشاسته گندم را با هم مخلوط کرده و  آرد را کم کم میریزیم  ورز میدهیم تا خمیری شود که بدست نچسبد سپس این خمیر را دو قسمت کرده  به تصفش 2 قاشق کاکائو می ریزیم  و ورز میدهیم  به نصف دیگر 2 قاشق آرد می ریزیم  و خوب ورز میدهیم  این دو خمیر نه زیاد سفت و نه زیادنرم شود روی میز کار کاغذ محافظ پهن کرده سپس  نصف  خمیر  ساده و کاکائویی ر در اندازه متوسط باز میکنیم  دقت کنید زیاد نازک نشود حالا این دو خمیر را به آرامی روی هم قرار می دهیم  کناره های ان را با دست مرتب میکنیم  و با کمک کاغذ محافظ به آرامی رول میکنیم  و خوبروب میکنیم و محکم می بندیم  در یخچال بمدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم  خمیر دیگر را هم به همین شکل درست میکنیم  و در یخچال قرا رمی دهی سپس از یخچال در آورده  و به ضخانت 1 سانت برش میزنیم  در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار میدهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد